Publicat la: 29.03.2011

Galati, 02.03.2011: Prezentare sisteme de materiale si tehnologii Solaron Construct – Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos


In data de 02.03.2011, Solaron Construct  a sustinut la sediul Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos, Galati, o prezentare a sistemelor de materiale si tehnologii promovate de societatea noastra.

Expunerea a fost urmata de o dezbatere tehnica asupra unor lucrari de referinta punctuale, fie executate de societatea noastra sau la care s-au folosit materialele pe care le distribuim. Dl. Razvan Niculescu-Aron (Director General Solaron Construct), dna Liliana Popescu (Director Vanzari) si dl. Dan Paraipan (Director Tehnic) au prezentat gama de mortare de reparatii si sistemele de reparatii si protectii EuroCret pentru  structuri de beton, mortarele EuroGrout de subturnare, ancorare si injectie, straturile de acoperire Kerasal pentru rezervoare de apa, sisteme de consolidare cu fibre laminate de carbon unidirectionale Tradecc, sisteme de impermeabilizare osmotica Tradecc.

La prezentare au participat proiectanti, arhitecti, reprezentanti ai PROIECT Galati, ai Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Galati,  ai Inspecţiei de Stat în Construcţii Galati, Terracons Civic, Varia Prest, etc. Solaron Construct doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor participantilor la dezbatere precum si Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Dunarea de Jos, Galati pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment.